Gratis verzending
Gratis retourneren
Lage prijzen
5 miljoen producten
24/7 service

Over ons

Vicedeal is een Chinees bedrijf, maar in veel opzichten werken we anders dan u gewend bent van een Chinees bedrijf. Naast het bieden van een lokale look en feel op onze website, beschouwen we het bieden van de beste service als onze belangrijkste focus. We geloven dat de enige manier om geweldige service te bieden is door lokaal aanwezig te zijn. Daarom hebben we besloten om samen te werken met een betrouwbare Engelse partner waar we geweldige klantenservice bieden en een deel van de marketing op de pagina. Zo ontvang jij als klant het allerbeste uit twee werelden!

Ervaring

Het Vicedeal - team heeft veel professionele ervaring als het gaat om het hosten van webshops. Uit deze ervaringen uit het verleden hebben we de basis gelegd voor Vicedeal. Klanten kunnen op ons vertrouwen: we weten welke producten waarnaar u op zoek bent, we weten hoe u ze wilt ontvangen en we weten wanneer u wilt dat ze beschikbaar zijn. Alle verbindingen die we de afgelopen jaren hebben gelegd, hebben ons gevormd tot de organisatie die we nu zijn: een organisatie die waar we trots op zijn. Je kunt van ons verwachten dat we zelf bij Vicedeal winkelen. We stellen strenge eisen aan onze webshops en producten, zodat we je de beste producten kunnen aanbieden. We bieden alleen een product aan bij Vicedeal als we er zeker van zijn dat het een bevredigende klantervaring oplevert.

Onze missie

De missie van Vicedeal is om u de beste producten tegen de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. Ons brede en gevarieerde assortiment biedt genoeg keuze om elke consument tevreden te stellen. Door zo'n breed assortiment aan te bieden, proberen we een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Vicedeal zal altijd proberen om uitstekende en persoonlijke service te vertegenwoordigen. Een goede klantrelatie is voor ons erg belangrijk. Mocht u daarom vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan ontvangen wij deze graag.

Wat we aanbieden

01

Makkelijk winkelen

02

Elke week nieuwe aanbiedingen

03

Zelf bestelling volgen

04

Gratis retourneren

05

24/7 service

06

Assortiment van 5 miljoen artikelen

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending voor alle producten

Gratis retourneren

Als je niet tevreden bent, kun je binnen 100 dagen retourneren

Lage prijzen

Tot 40% korting en elke week nieuwe deals

5 miljoen producten

Met meer dan 5 miljoen producten vind je gegarandeerd iets wat je leuk vindt